Westelec

Projecten in de kijker

Project in de kijker

Ter walle Menen

WZC Huize Ter Walle behoort tot de vzw C.I.G.B.

(Christelijke Integrale Gezondheids- en bejaardenzorg) die naast ons woonzorgcentrum ook nog het Psychiatrisch Centrum Menen exploiteert. Westelec staat in voor alle elektrotechnieken van A tot Z. (credits images: Interieur Haelvoet))

Haelvoet 04/2021
WZC Huize Ter Walle Menen
Haelvoet 04/2021
WZC Huize Ter Walle Menen

Project in de kijker

Colruyt

Westelec heeft door de jaren heen een ervaren team opgebouwd die gespecialiseerd is in retail zoals de winkels van Colruyt, Dreamland, Bike Republic, Delhaize, etc.

Project in de kijkjer

Heilige Familie Ieper

Heilige Familie Ieper is een complex die serviceflats een woongelegenheden bevat, ook hier kent onze expertise een toepassing in zorgoproepsystemen, datanetwerk, verlichting & sturing, sterkstroomverdeling, branddetectie, videofonie, etc.

Project in de kijkjer

Sint Henricus Rumbeke

Een nieuwbouwuitbreiding van het WZC Sint Henricus te Rumbeke van 37 kamers, een dagverzorgingcentrum en een nieuwe grootkeuken

Project in de kijkjer

Teleservice Oostende

Project in de kijker

Ter Berk Anzegem

WZC Huize Ter Walle behoort tot de vzw C.I.G.B.

(credits images: Interieur Haelvoet))

39bdc75d-69c1-433b-8d16-ce3a46d3019a
b994b8ab-de35-4a24-83fe-69552ad9d811

Project in de kijkjer

Food Logistics Zeebrugge

Een industrieel nieuwbouw project te zeebrugge die 2 diepvriezers, pickingzone, expeditie zone, koelruimtes en burelen met een oppervlakte van 7.885 vierkante meter. Het bedrijf is een van de speerpunten in de voedingstrafieken met toegevoegde waarde in de haven van Zeebrugge. Het is gevestigd op de clustersite European Food Centre nabij de Visartsluis, waar de Zeebrugse vissersvloot haar thuishaven heeft. Westelec staat hier in voor de MS cabine, sterkstroomverdeling, verlichting, branddetectie, netwerkbekabeling, noodverlichting en lichtsturing gecoördineerd met de automatische rekkenstanden van Stow om een zo’n energie efficiënt mogelijk gebouw te creëren.

IMG_7862

Project in de kijker

Centrimo

Het project Centrimo Kortrijk is een kantorencomplex.

Centrimo is uitgerust is met een MS cabine, laadinfrastructuur van zowel de normale AC laders als de fast chargers DC, inbraakdetectie, branddetectie, camerabewaking, toegangscontrole, videofonie, automatisatie op vlak van lichtsturing (KNX), energiebeheer en toegangscontrole, high-end verlichtingseenheden, datanetwerk & infrastructuur, solar installatie, etc. Westelec NV staat in voor de totaal aanpak van het elektrotechnische aspect van A tot Z. Dit project is een mooi voorbeeld van onze engineering want dit is een eigen studie die 100% is ontworpen door onze studiedienst, samen met onze projectmanager en zijn elektrotechnische teams is Centrimo zonder enige moeite ook realiteit geworden. Een klantgerichte aanpak zorgt hier voor een optimaal verloop van werf.

68D6488A-89A6-4A30-A164-C075B6201B63 - kopie
DSCN7188

Project in de kijker

MS cabines

Westelec is uw partner voor middenspanningscabines van alle vermogens. Zowel prefabcabines als inpandig voor diverse toepassingen. Twijfels of vragen? Contacteer ons, dan zullen onze gespecialiseerde medewerkers u bijstaan voor een vrijblijvende offerte en studie op maat.

IMG_3664
Westelec