Elevating Projects

Over Ons

Westelec is gevestigd in West-Vlaanderen en is actief in de sector van elektrotechnieken. De onderneming kent zijn ontstaan in 1974 en telt vandaag 25 werknemers.

Focus op de toekomst

Kwaliteit en service op maat van elk project zorgt voor een succesverhaal.

Westelec is gevestigd in West-Vlaanderen en is actief in de sector van elektrotechnieken. De onderneming werd in 1974 gesticht door dhr. Daniël Ryde. Aanvankelijk bestond de firma als een BVBA met twee vaste medewerkers in dienst. Vandaag stelt de firma zo'n 35 werknemers te werk. Westelec werkt in de industriële en tertiare sector, biedt haar diensten ook aan aan bureelcomplexen. Daarnaast participeren wij ook in openbare werken en militaire elektriciteitswerken.

Over ons

Onze specialisatie bestaat uit de studie en het uitvoeren van industrieel elektrische installaties. Daarnaast zijn wij ook actief op vlak van MS-cabines, data bekabeling, beveiligingsinstallaties zoals branddetectie, inbraakbeveiliging, toegangscontrole, en zorgoproep installaties. Onze ervaren specialisten maken van elk project een succesverhaal dankzij hun klantgerichte focus, professionele aanpak en breed spectrum aan kwaliteiten. Maar ook wij zitten niet stil, voor laadpalen, solar installaties, thuisbatterijen, kortom voor de energie efficiënte oplossing die u zoekt, kan u bij Westelec terecht.

Wie zijn wij?

Westelec is uw specialist in elektrotechnieken van alle aard. Een familiebedrijf die zijn ontstaan kent in 1974 gevestigd te Ieper. Op vandaag actief in diverse sectoren als industrie, woon & zorg sector, kantoren, scholen, etc.. waar wij instaan voor de totaal aanpak van uw elektrotechnische installatie van de middenspanningscabine tot het datarack. Met een klantgerichte focus waar de nadruk ligt op kwaliteit en service op maat maakt het ervaren Westelec team van elk project een succesverhaal. Sinds 2021 behoort Westelec tot de ATS groep.

Vervolledig ons team

Dankzij onze groei zijn wij steeds opzoek naar nieuwe talenten die deel willen uitmaken van het Westelec team. Bekijk onze vacatures hier!

Industrie

Lees meer over onze activiteiten in de industrie

Woon & zorgcentra

Lees meer over onze activiteiten in Woon en zorgcentra

Onderwijs

Lees meer over onze activiteiten in het onderwijs

Kantoren

Lees meer over onze activiteiten voor kantoren

Westelec